Op 19 juni wordt onze tweedehandsmarkt opnieuw geopend!

Tijdens deze feestelijke opening wordt onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe naam bekend gemaakt!
De markt is omgetoverd tot een echte winkel, waar voor een ieder wat te halen valt!
Er is een hele ruime keuze in kleding voor dames, heren, kinderen en baby’s. Maar er zijn ook boeken, speelgoed, woonaccessoires en ga zo maar door.

De markt wordt door de leerlingen van Caleido gerund. Zij hebben de markt helemaal opnieuw ingericht, alles gesorteerd en schoongemaakt. Dit was een heel leerzaam proces. Er komen allemaal verschillende zaken bij kijken, waaronder sorteren, inschatten wat iets kost, styling, etc. Maar ook zeker een heleboel nieuwe woorden en dat is natuurlijk mooi meegenomen voor onze anderstalige leerlingen!

Kom allemaal een kijkje nemen op woensdag 19 juni tussen 14.00 en 16.00 uur!

Lukt dat niet? Niet getreurd, de markt zal dit schooljaar nog 1 keer open zijn en anders na de zomervakantie weer. Houd daarom onze website goed in de gaten: www.caleido-isk.nl/activiteiten of kijk op ons Instagram account: caleido_isk.