Op 11 december is De Winkel weer open!
Vlak voor kerst kan iedereen dan nog wat mooie koopjes scoren of leuke kerst-accesoires voor in huis.

De markt is omgetoverd tot een echte winkel, waar voor een ieder wat te halen valt!
Er is een hele ruime keuze in kleding voor dames, heren, kinderen en baby’s. Maar er zijn ook boeken, speelgoed, woonaccessoires en ga zo maar door.

De markt wordt door de leerlingen van Caleido gerund. Zij hebben de markt helemaal opnieuw ingericht, alles gesorteerd en schoongemaakt. Dit was een heel leerzaam proces. Er komen allemaal verschillende zaken bij kijken, waaronder sorteren, inschatten wat iets kost, styling, etc. Maar ook zeker een heleboel nieuwe woorden en dat is natuurlijk mooi meegenomen voor onze anderstalige leerlingen!

Kom allemaal een kijkje nemen op woensdag 11 december tussen 14.00 en 16.00 uur!

Lukt dat niet? Niet getreurd, de markt zal dit schooljaar nog vaker open zijn. Houd daarom onze website goed in de gaten: www.caleido-isk.nl/activiteiten of kijk op ons Instagram account: caleido_isk.