Hallo,

Ik ben Abiel. Ik ben vandaag naar Den Haag geweest. Het was zo leuk. We waren naar de tweede kamer geweest en wat vragen gesteld aan een meneer die ons helpt. Sommige vragen waren nit zo moeilijk dat zijn hoeveel stoelen zijn er in de tweede kamer en we gingen een speeltje spelen over dingen die met regering te maken hebben. Bijvoorbeeld wie is de presedent van Nederland en dat is Mark Rutte. Een ook wat bingo gespeelt daar kun je centjes bij krijgen als je een goede vraag stelt of dat je een goed antwoord geeft dat de leerlingen of de meneer stelt hebben daar kun je ook wat bij krijgen.

Een we gingen ook wandelen foto’s maken met elkaar en van de belden die daar stonden bijvoorbeeld de eerste koning van Nederland en ook het werkplek van koning Willem-Alexander. Een ook het torentje waar ze praten over wetten en regels. Een we gingen ook naar een kerstmarkt daar kun je wat gaan kopen. Sommige mensen hebben kleren gekocht en het meeste hebben patat gekocht dat is lekker.

Het was een heel erg leezaam voor ons die niet zo veel over de polotiek en nu hebben wij iets geleerd vind ik want ik weet dat ik niet zo veel wist maar nu is het beter geworden.

Ik ben heel erg dankbaar. Dat de leraren dat ons hebben gedaan.

Vrijdag 13 december  2019