Maandag 16 maart 2020

 

Beste ouders/verzorgers,

Vandaag zijn wij als team op Caleido bij elkaar gekomen om de zaken voor deze eerste dagen op te starten en te kijken hoe wij ons onderwijs zo goed mogelijk kunnen regelen. Onderstaand hebben wij de belangrijkste zaken voor u op een rij gezet.

Onderwijs op afstand
Wij weten dat het niet voor alle leerlingen gemakkelijk is om thuis aan opdrachten van school te werken. Toch zullen we proberen om in de komende week opdrachten te bedenken die leerlingen thuis kunnen maken. Leerlingen kunnen voor bepaalde vakken online werken en docenten zullen filmpjes sturen of materialen online zetten, bijvoorbeeld in Google Drive, waar leerlingen aan kunnen werken. Voor leerlingen die geen laptop of die een slechte internetverbinding hebben, proberen we ook een oplossing te vinden.

De mentoren nemen wekelijks contact op met de leerlingen, om te laten weten of er veranderingen zijn. Via WhatsApp zullen zij hun leerlingen tips geven over wat zij aan schoolwerk kunnen doen of materialen doorsturen van andere docenten.

Sluiting locaties

Vanaf dinsdag zijn alle locaties helemaal gesloten voor onze leerlingen. Dat is voor nu tot 6 april. Als dat verandert dan hoort u dat via de website en via de mentoren.

Berichtgeving
Onze updates verlopen via de website van school (www.caleido-isk.nl), via Instagram (caleido_isk) en via de mentoren.

Waar nieuws te melden is ontvangt u zo spoedig mogelijk een update. Ook verwijzen wij u naar onze lijst met veel gestelde vragen op de website. Deze komt vandaag of morgen online.

Met vriendelijke groet,

Jakob Schuiling